Home > Combiketel

Combiketel

Een combiketel is een CV ketel die zowel voor de warmwater voorziening en de verwarming van uw woning zorgt. U heeft in dit geval dus nog maar één apparaat nodig in plaats van een losse CV ketel en een boiler of geiser. Tussen combiketels zit veel verschil, het is dus verstandig om u goed te laten voorlichten over de verschillende mogelijkheden.

HR Combi ketels

De standaard combiketels verwarmen alleen CV water. Er zijn ook HR ketels op de markt die het water direct verwarmen in de warmtewisselaar. Door deze technologie zijn deze CV Combi ketels zeer efficiënt, vandaar het HR label. Welke ketel in uw geval het meest geschikt is, is afhankelijk van verschillende variabelen zoals oppervlak en ruimte. CV ketel Garant stelt graag een overzicht voor u op met daarin de mogelijkheden, al dan niet met onderhoudscontract. Vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen combiketel

• U heeft geen losse boiler of geiser nodig, dit bespaart ruimte
• Er zijn minder aansluitingen nodig
• Modern uiterlijk
• Een combiketel is energiezuinig

Merken combiketels

Wilt u een combiketel aanschaffen? Onze experts leveren nagenoeg alle merken CV en combiketels, waaronder Atag, AWB, Bosch, Burgerhout, Daalderop, Easy Drain, Geberit, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant en VSH. Voor meer informatie of om meteen een afspraak te maken met een monteur belt u naar 085 4320000!